Bisikletin Olmasa Bile Bisiklet Sürmeyi Öğrenebilirsin. Üstelik Ücretsiz!




Bisiklet denilince ben dahil çoğu insanın içi bir hoş oluyor. Bisiklet dediğimiz şey benim için gerçekten çok önemli, çok çok değerli bir icat. Felsefe yapıp; hava kirliliğini önlüyor, sağlık açısından şöyle yararlı böyle güzel demeyeceğim çünkü bunları herkes biliyor ama bilmiyorum bisiklet denildiği zaman benim içimde gerçekten kıpırdanma oluyor. Seviyorum bisikleti.


Tabi herkes bisiklet sürmeyi bilmiyor. Bu bence kesinlikle bir eksik ama tamamlanması açısından çok kolay bir eksik olduğu için kimsenin endişelenmesine gerek yok. "Ya düşersem?" Evet düşeceksin. "Ya bisiklete zarar verirsem?" Evet muhtemelen öyle olacak ama bunların sonunda bisiklet sürmeyi öğrenmiş olmanın hazzı, gerçekten çok güzel arkadaşlar.


Burada da hem bisiklet sürmeyi öğrenmek isteyen ama vakit bulamayan, hem de sürmeyi öğrenmek isteyen ama bir bisikleti olmayan arkadaşların işine yarayacak bir şey paylaşmak istiyorum.


İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından tamamen ücretsiz olan bir İsbike Bisiklet Okulu var. Yineliyorum tamamen ücretsiz. İster 7 yaşında olun ister 70 yaşında; bu okula kayıt olabilir ve bisikletiniz olmasa dahi, eğitime katılabilirsiniz. Üstelik haftanın 5 günü bu eğitime katılabilirsiniz.


Ben bu yazıyı yazdığımda eğitimi tamamlayıp, bisiklet öğrenmeyi öğrenen kişi sayısı 6702'ydi. Siz de bu kervana katılabilirsiniz. Aşağıya eğitim hakkında daha geniş bilgi alabileceğiniz ve kayıt olabileceğiniz bir link bırakıyorum. Son olarak şunu da hatırlatayım; eğitimler sadece İstanbul 'da, İsbike Yenikapı Bisiklet  ve İsbike Maltepe 'de!

Site linki: Tıklayın

Kayıt linki; Tıklayın



Yorumlar