Üsküdar Color Run 10 K



İstanbul'u Koşuyorum Asya etabı olarak da adlandırılan Color Run 10 K koşusu da koşmuş bulunduk.


Geçtiğimiz sene ColorRun yani renkli koşu dediğimiz etkinlik bu sene nedendir bilmiyorum, Üsküdar 'a alındı. Geçen sene Caddebostan 'da düzenlenmişti bu sene Üsküdar 'a alınmış. Daha önce de İstanbul'u Koşuyorum serilerinde Üsküdar Etabı vardı ama onun da renkli koşu ile bir alakası yoktu. Gerçi ben Üsküdar 'da ikamet ettiğim için zaten bildiğim parkurda koşmak, benim için avantaj oldu.




Parkuru da değiştirilmiş olan bu etabı rahat bir şekilde koştum. Geçen sene Üsküdar iskelesinden başlayıp Harem 'e giden, sonra dönüşte Üsküdar içine gir/çık yapılıp Beylerbeyi 'ne doğdu devam eden bu koşuda; Üsküdar içine giriş kısmı kaldırılmış. Yani direkt Üsküdar iskele önü - Harem, Harem 'den dönülerek Beylerbeyi, Beylerbeyi 'nden de tekrar U dönüşü yaparak yine başlangıç noktası olan Üsküdar iskelesi önünde son bulan bir koşu oldu. Üsküdar içine girilmemesi bence daha güzel bir koşu parkuru olmasını sağlamış.


Koşunun sponsorları arasında olan Polisan 'da, sağ olsun boyadan kaçmayarak hepimizi bir güzel boyadı. Bu koşunun anlamı da zaten boyanmak ve bende bir hayli nasibimi aldım. Siz koşarken koşuda gönüllü görevli olan arkadaşların sağdan soldan size boya atması gerçekten çok güzel oluyor.




Organizasyonda eksik bulduğum nokta ise yine alınan ücrete göre hizmetin düşüyor olması. Fiyat artışını ekonomik sebeplere bağlıyorum ki buna yapabilecekleri bir şey olduğunu sanmıyorum ama koşu sonrası sadece meyvesuyu ikramı, çok yetersiz kalıyor. Umarım gelecek koşularda bu konuya dikkat edilir..



Yorumlar