Cadde10 K Koşusu

Hakancolakcom, cadde10k, Caddebostan, koşu Hakan Çolak


Uzun bir sürenin ardından nihayet bir koşuyu daha tamamlayabildim. Aslında ferdi olarak neredeyse her gün koşuyorum ama organizasyon bazında kısıtlamalar yüzünden iyice araları açılan koşuların bir nebze normale dönmesi beni sevindirdi.


Kadıköy Belediyesi'nin ve birçok farklı markanın sponsor olduğu, koşmaktan büyük keyif aldığım Caddebostan sahilinde bugün Cadde10K isimli bir koşuya katıldım.


Aslında bu sadece bir koşu değil, iki gün düzenlenen bir spor festivaliydi ama malum çalışanlar olarak hiçbir şeye vakit ayıramıyoruz. Cumartesi günü göğüs numaramı alıp; pazar günü ancak koşuya katılabildim.


İlk gün katılamadım için kendim bir görüş yazamayacağım fakat takip ettiğim arkadaşlarımın gönderileri üzerine oldukça başarılı bir organizasyon olmuş. Cumartesi günü birçok markanın orada bulunuyor olunması, birçok ürünü görüp; hatta deneme şansınız olması çok güzel. 


Yarış günü ise bana göre kusursuz bir koşu oldu. İkramlardan tütün, gönüllü arkadaşların enerjisine kadar her şey dört dörtlüktü. Havanın da biraz serin olmasını beklerdim açıkçası :)


Ücret olarak da çoğu yarışın yarı fiyatına katılmış olmak büyük güzellik. O fiyata göre bukadar içi dolu bir etkinlik görmeyeli uzun zaman olmuştu.


Eleştiri adına tek yazacağım şey; ulaşım konusu. Kadıköy'den kalkan otobüslerin güzergahı koşu güzergahı olduğu için yollar koşu için kapatılınca otobüsler başka bir yolu kullanıyor. Bu da en yakın noktanın 2 km ötesi demek. Yani daha koşuya giderken 2 km yol yürüyorsunuz. Bu sorun da düzeltilir ise dört dörtlük bir organizasyon olur. Madalyayı da beğendim, oldukça güzel :) 



Yorumlar