Caddebostan Color Run 10 K Koşusu

Caddebostan Color run colorrun


Uzun ve benim için koşu anlamında sıkıntılı geçen bir dönemin sonunda (Covid 19 yüzünden koşulların tarihleri okadar açıldı ki: sıkıldım artık!), nihayet diyebileceğim ve oldukça eğlendiğim Caddebostan Color Run koşusunu da kazasız belasız koştum.


5 Eylül günü, ortamına hayran olduğum Caddebostan sahilinde, çok renkli ve eğlenceli geçen Color Run 10 km yarışını sıkıntısız şekilde koştuk. Her koşuda olduğu gibi, benim için tek sorun yine kit dağıtımı oldu.


İstanbul'un farklı ilçelerinden hatta il dışından gelenlerin olduğu bu yarışta sadece iki gün ve sadece iki noktada kit dağıtımı olması hala biz koşucular için önümüzde kaya gibi duran bir engel. Gönüllülük esasına dayalı olarak çalışan sistemde, her ilçede bir stand kurulup, içine bir laptop konuşulmasının bukadar da zor bir şey olmadığını düşünüyorum. 


Yukarıda bahsettiğim olumsuz kısım dışında benim için yarışın geneli gayet keyifli ve eğlenceli geçti. Devamlı düzenlenmeye başlamasından sonra artık organizasyon bazında da bir profesyonelleşme olduğu açık. Önceki dönemlerde yaşadığımız su ve ikram sıkıntılarının bu yarışta yaşanmadığını düşünüyorum. 


Umarım, Color Run yarışması düzenlemeye devam eder ve ben de sürekli katılırım. 


Ha bu arada! Madalya güzel 😊


Yorumlar