İstanbul'u Koşuyorum Bakırköy Etabı 10 K

İstanbul'u Koşuyorum Bakırköy Etabı, İstanbul'u Koşuyorum, İstanbul koşusu, bakırköy etabı


İstanbul'u Koşuyorum serisinin Bakırköy Etabını da geride bıraktık. Yine covid-19 önlemleri altında düzenlenen bir koşu oldu bizim için.


Alınan önlemlere dikkat edilmesi ve koşuya sınırlı sayıda katılımcı alınması, koşucuların sağlığı için iyi oldu fakat sınırlı sayıda katılımcı kabul ettikleri için kontenjanların hemen dolması beni üzdü açıkçası. Örneğin bir sonraki Caddebostan etabına katılamayacak olmam, beni bir miktar üzüyor.


Birde bu koşudan sonra şunu farkettim. Geçen sene bu etapların her birinde koşucuları oldukça memnun edecek bir sürü ikram olurdu. Biz koşucuların çoğu, kahvaltı yapmadan gideriz. Genelde bir elma veya muz, bunlar yoksa süt ile başlarız ama yarış sonrası toparlanmak için hemen ikram edilenleri tüketirdik -özellikle hızla düşen şekeri yerine koymak gerekiyor-. Bu sene bunları göremeyeceğiz sanıyorum. En azından Bakırköy etabında su hariç hiçbir şey yoktu. Yarış için eksi olarak belirteceğim tek şey bu.


Tüm bunların dışında yine aşırı eğlendiğim bir koşu oldu. Her yazımda olduğu gibi yine İstanbul Büyükşehir Belediyesi Spor Gönüllüleri'ne verdikleri katkı için teşekkür ederim. 



Yorumlar