Atatürk Koşusu 8 K


Atatürk koşusu, koşu, Hakan Çolak, hakancolakcom


Bu sene iptal edildiğini öğrendiğim ve en çok üzüldüğüm yarışlardan birisi Atatürk Koşusu 'ydu ama yıl bitmeden çok güzel bir seçenek ile tekrar düzenlemeye karar verdiler. 


Dudullu Organize Sanayi bölgesinde 8 kilometre olarak koştuğumuz Atatürk Koşusu 'nu bu sene Covid-19 sebebiyle koşamayacaktık. Tedbir kapsamında 2021 yılına ertelenmişti fakat sanal yarışların aktif edilmesiyle tekrar düzenlemeye karar verdiler. 


Bu koşu sonucunda bir madalya sahibi olmuyorsunuz ama daha değerli bir ödülü var bence. Uzaktan eğitim için çocukların internet ihtiyaçları oluyor. İşte bu koşuda koştuğunuz her 1 kilometre için bir çocuğa 5 GB internet hediye etmiş oluyorsunuz. Yani 8 kilometre koşuda 40 GB interneti bir çocuğa hediye etmiş oluyorsunuz.


Koşu 29 Ekim 1 Kasım tarihleri arasında düzenleneceği için bugün dahil henüz 4 günümüz var. Yani hala kayıt olabilirsiniz.


Kayıt olmak için buraya tıklayın. Daha sonra telefonunuzda yüklü olan herhangi bir koşu uygulaması ile 8 kilometre yolu koşun (Strava, Runtastic, Nike Run vs hepsi olur). Daha sonra bu koşunuzu bitirdiğinize dair ekran görüntüsünü, yine yukarıda verdiğim linke yüklemeniz yeterli oluyor. 


Herkesin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlu olsun. Sağlıklı koşular ! 




Yorumlar