7. Eker I Run Koşusu 15 K

7. Eker I Run koşusu, Eker, koşu, Eker koşusu, Hakan Çolak,


Uzaktan koşullarımın ikincisi 7. Eker I Run oldu bu sene. Ben Eker 'i ikinci defa koşmuş oldum bu koşumla. Efsane parkurundan bu sene uzak kalmış olsam da yine de eğlendiğim bir koşu oldu.


Covid-19 sebebiyle yarışların tamamen ertelenmesi yerine bence böyle uzaktan yapılabilmesi daha güzel oldu. Birçok yarış maalesef ertelendi ama Eker ertelemek yerine sanal koşu yaparak hem serisini devam ettirmiş oldu hem de STK 'lara maddi destek sağlamamıza aracı olarak müthiş bir iş başardı bence.


Bu yardımı nasıl yaptığımızı da anlatayım. Yarışmaya katılmak tamamen ücretsiz bunu belirteyim. Yarışa ek olarak bir anı madalyası ve tişört seçeneği sunulmuş. İşte bu seçeneklerden birini veya ikisini seçerek ödeme yaptığınız zaman, gelir tamamen STK'lara aktarılıyor. Rakamlar da öyle absürt rakamlar değildi. Bende Eker tişörtü zaten olduğu için sadece anı madalyası sipariş etmiştim. 1 haftada elime ulaştı. Hem koşmuş, hem anı madalyası sahibi olmuş hem de STK'lara bir yardımda bulunmuş oldum. 


Eker 'in bir sonraki koşusuna katılmayı şimdiden heyecanla bekliyorum. Siz de katılmayı düşünürseniz buraya tıklayabilirsiniz. 



Yorumlar