Dudullu OSB Atatürk Koşusu 8 K

Dudullu OSB Atatürk Koşusu, Atatürk Koşusu, Dudullu, hakancolakcom, Hakan Çolak



Özlemle beklediğim ve 2021 yılında düzenlenmeyeceğini üzülerek öğrendiğim Dudullu OSB Atatürk Koşusu nihayet 2022'de tekrar düzenlendi.


Bu koşunun gerek madalyası gerek parkuru olsun diğer tüm yarışlardan farklı bir havası oluyor benim için. 8 kilometrelik orta zorlukta diyebileceğim keyifli bir koşu oluyor. Bu sene de sıkıntısız ve rahat bir şekilde koştum. Koşu sonrası ve öncesi olan ikramları da bu koşuyu diğer organizasyonların bir adım önüne çıkarıyor. Özellikle uçuk bir fiyatı olmaması en güzel tarafı. 


Well Club Spor ve Yaşam Merkezi 'nin düzenlemiş olduğu Dudullu OSB Atatürk Koşusu 'nun her sene düzenlenmesini ve her sene bu yarışa katılmayı umut ediyorum. Umarım öyle de olur.


Bu arada koşu öncesinde mini bir çekiliş yapmak için isimlerimizi kağıda yazıp teslim etmiştik. Yarış sonrası başka bir yere yetişmek durumunda olduğum için çekilişi bekleyemeden alandan ayrıldım. 


Ertesi gün gelen telefon ile bir yıllık bir üyelik kazandığımı öğrendim. Bunun için Well Club Spor ve Yaşam Merkezi çalışanlarına ayrıca teşekkür ediyorum ama konum itibariyle bana uzak bir yer olduğu için maalesef bu ödülden yararlanamadım 🥲






Yorumlar