N Kolay İstanbul Yarı Maratonu 21 K

N Kolay İstanbul Yarı maratonu, yarı maraton, koşu, Hakan Çolak, hakancolakcom


Uzun ve kötü bir koşusuz geçen aylar sonrası nihayet 2021 yılının ilk koşusuna katılabildim. Malum, Corona virüsü yüzünden bütün organizasyonların iptal edildiği, yılın yarısını pas geçtiğimiz bir 2020 yılını geride bıraktık. 


Organizasyon bazında bu yıl ki ilk koşu oldu benim için N Kolay İstanbul Yarı maratonu. Geçen seneye göre birkaç değişikliğin olması da çok hoşuma gitti. Madalya tasarımı ve koşu güzergahı tamamen değişmiş. Bu beni oldukça mutlu eden iki gelişme.


Geçen sene ki koşuda ortaya çıkan olumsuzlukların da hiç birisini bu koşuda görmedik. Özellikle paten yarışına katılanların en önce çıkış yapmış olması büyük avantaj oldu. Geçen sene katılanlar bilirler, en son çıkış yaptıkları ve koşanlar ile aynı güzergahta yol kat ettikleri için iki taraf içinde tehlikeli bir durum söz konusu oluyordu. En son çıkan koşu grubuna yetişmişler ve aralarından patenle geçmeye çalışmışlardı. Bu çok olumsuz bir durumdu ama bu sene yaşanmadı. 


Son olarak yine koşuda görev alan bütün gönüllü çalışan arkadaşlara teşekkür ediyorum. Enerjileri ve yardımcı olmak için harcadıkları efor, bizim koşuda harcadığımız enerjiye eşdeğer benim gözümde. İyi ki varlar! 🙂



Yorumlar