Yeni Bir Kitap Satış Sitesi Denedim: KitapKolik

Anton Çehov kitap serisi, kitap, Hakan Çolak, hakancolakcom



Son birkaç gündür karantina döneminin de etkisiyle sanıyorum kendimi kitap alışverişine vermiş durumdayım. Bu yazıyı yazdığım gün itibariyle okunacak olan 26 adet yeni kitap siparişi verdim. Bu siparişleri verirken de birkaç yeni siteden ilk defa alışveriş yaptım. Bu yazımda da bu sitelerden birisinden bahsetmek istedim.

Bilindik siteler dışında farklı kitap satışı sitelerini denemeyi seviyorum ama bu bazen riskli olabiliyor. Gerçi bugüne kadar kitap alışverişi konusunda hiçbir sorun yaşamamış insanım. Kargo firmalarının geç getirmesi, geldik bulamadık bahanelerini saymazsak; sitelerin paketlemesinde, göndermesinde veya ödeme almalarında bir sorunla karşılaşmadım. 

En son alışveriş yaptığım yer de Kitapkolik isimli bir site oldu. Birbirinden farklı yazarlara ait; dört, altı veya daha yüksek adetli setler yapmışlar. Tabiki tek kitap alışverişi de yapabiliyorsunuz.

Ben yukarıda gördüğünüz Anton Çehov 'un altı kitaptan oluşan serisine 25₺ verdim ve hiç kargo bedeli ödemedim. Bu kargo bedava kampanyası da ilk alışveriş olduğu için falan değil üstelik. İster bir set alın, ister birden fazla set alın; hepsinde kargo ücretsiz. 


Anton Çehov serisi, ayraç, bedava kargo, hakancolakcom



Paketleme ve kargolama olaylarında da hem hızlılar hem de çok iyiler. Yukarıda fotoğrafta da gördüğünüz gibi, güzel şekilde paketlenmiş şekilde tertemiz geldi. Üstelik içinde iki adet de çok hoşuma giden, lazer kesim olan iki ayraç koymuşlar. Bu jest için de ayrıca teşekkür ederim.

Ben aldığım setin linkini aşağıya bırakıyorum. Siz bu seti veya başka seti alabilirsiniz. En azından sitelerini bir gezin, bunu gerçekten hak ediyorlar. 🙂 

Anton Çehov seti için buraya tıklayınız. 




Yorumlar