Yeni Bir Ayakkabı Denedim: UHL Sport

Koşu ayakkabısı, koşu ayakkabı incelemesi, koşular hakancolakcom, Hakan Çolak


Yılda ortalama 2000 kilometre koşan birisi olduğum için koşu ayakkabısı dayanmıyor. Kullandığım uygulamalar da bir ayakkabıya ortalama 500-600km ömür bittiği için, bu da aşağı yukarı yılda 4 ayakkabı yapıyor. Koşu ayakkabılarının da fiyatları ortada. Bütçeyi aşırı zorlamaya başlayınca, ister istemez alternatif ürünler aramaya başlıyorsunuz. Benim Adidas muadili olarak kullandığım markalar, genelde Decathlon ürünleri oluyordu. Onları da severek kullanıyorum ama busefer bir cesaret hiç bilmediğim bir markadan alışveriş yaptım: UHL Sport

Bu markanın daha önce hiçbir ürününü kullanmamıştım. İsmini birkaç kez duymuş ama almaya bir türlü cesaret edememiştim. Fiyatlar belimi bükmeye başlayınca da tam zamanı diyerek bir cesaret ilk alışverişimi yaptım. 

Bir Alman markası olan UHL Sport'un bu modeline Trendyol'un bir kampanyasında denk gelip aldık. Normalde 250₺ civarı olan bu ayakkabıyı kampanya ile 189₺ gibi bir rakama aldım. 

Elle yaptığım testlerde eğip bükme gibi durumlarda gayet esnek bir ayakkabı. Hoş bir rengi var. Sanıyorum ayakkabının iki rengi daha var. Tabanı oldukça yumuşak ve ayakkabı genel itibariyle çok hafif bir ayakkabı. 

İlk koşumu ise İstanbul'u Koşuyorum Bakırköy etabında gerçekleştirdim. Oldukça keyifli ve beni yormayan bir koşu oldu. 

Koşu veya spor yapan birisi iseniz, rahatlıkla size de bu ayakkabıyı rahatlıkla örneriyorum. 

Herkese iyi koşular!



Yorumlar