29 Ekim'de Düzenlenen Atatürk Koşusu'na Bayıldım!



Dudullu Organize Sanayi Bölgesi'nde, We'll Club Spor ve Yaşam Merkezi'nin bu yıl 3.'sünü düzenlediği Atatürk Koşusu'na da katıldım. Atatürk Koşusu'na ilk katılışımdı fakat bundan sonra her sene düzenlenmesini ve hepsine katılmayı istiyorum.

Koşuya katılmak isteyenler için birkaç ufak bilgi vereyim. Katılım ücreti olarak 40 TL veriyorsunuz ama bunun karşılığını fazla fazla aldığınıza sizi temin ederim. Yiyecek ikramları dışında (Yediğimi içtiğimi paylaşmayı sevmeyen bir insanım) yukarıda gördüğünüz, tasarım itibariyle çok çok hoşuma giden madalyanın sahibi oluyorsunuz ve hatıra tişörtünüz oluyor (O da çok hoşuma gitti!). 

Ayrıca ufaklıklar için 200 metre ve 500 metre koşuları da yapılıyor. Tabii  ki onlar da madalyalarını alıyorlar. O manzarayı görmenizi isterdim. Ufacık ayaklar, bembeyaz tişörtleri ile melek gibi koşarak geçiyor önünüzden. İzlemesi çok keyifli :) Bir gün oğlum/kızım olursa kesinlikle katılmasını sağlayacağım.

Koşu mesafesi ise 8 kilometre ama gözünüzü korkutmasın çünkü iniş ve çıkışları az olan, genellikle düz bir güzergahta koşulan bir etabı var. Tabii ki ilk defa koşacak insanları biraz zorlar ama koşuyu benim gibi düzenli olarak yapıyorsanız, çok çok rahat bitirebileceğiniz bir koşu. 

Koşu hakkında daha fazla bilgili buradan alabilirsiniz. Aynı siteden kayıt yaptırabilir, ulaşım hakkında da bilgi alabilirsiniz. 



Yorumlar