Para Kazanmak Sence Kendi Elinde Mi?

para kazanmak senin elinde, jen sincero



Pars kazanmak. Daha çok para kazanmak.. Okurken bile heyecanlanmamak elde değil, hele ki benim gibi parayı çok seven birisi iseniz; bu kitabı seveceğinizi düşünüyorum.


Kişisel gelişim kitaplarını seviyorum. Çoğu insanın dönüp bakmadığı, daha raflarda görünce burun kıvırdığı, para tuzağı diye de nitelendirilen bir tür olmasına rağmen ben çok şey öğrendiğimizi düşünerek okumaya devam ediyorum/edeceğim.


Tatile giderken kendime beş adet kitap aldım ve birisi de Jen Sincero 'nun Para Kazanmak Senin Elinde isimli kitabı oldu. Bunu okurken çok para kazanırım diye düşünmedim ama parayı sevdiğim için ilgimi çekti ve hemen aldım. Üç günde bitti ve kesinlikle iyi ki okumuşum.. diyorum.


Maddi yönden bir çıkmazda olduğunuzu düşünüyorsanız, bir şeyler yapmak isteyip, nerden başlayacağınızı bilmiyorsanız alıp okumanızı mutlaka öneririm. İçerisinde ki gerçek hikayeleri okurken mutlaka kendinizden bir şeyler buluyosunuz. 


Kitabın güncel satış fiyatı 25₺ ile 35₺ arasında değişiyor. Birde kargo bedeli öndersiniz. Eğer ki almayı düşünürseniz; Dolap ve Gardorp uygulamaları üzerinden hakancolakcom isimli dükkanıma uğrayarak satın alabilirsiniz.





Yorumlar